Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

7 квітня - Всесвітній день здоров’я.

Дата: 10.04.2023 09:10
Кількість переглядів: 43

Немає опису світлини.

Сьогодні відзначають Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я у 1948 році. Цього року він присвячений темі «Здоров’я для всіх».

 Окремо хотів би привітати ВООЗ з 75-річчям! Разом ми реалізуємо спільні проєкти, що стосуються як допомоги у реагуванні на виклики, пов’язані з наслідками повномасштабної війни, так і стратегічного розвитку системи охорони здоров’я України. Дякую за небайдужість та надійне плече підтримки, Hans Kluge Jr. Jarno Habicht!

 Що стосується цьогорічної теми «Здоров’я для всіх», хотів би поділитися власним досвідом підтримки здоров'я, адже формування здорових звичок та вчасна профілактика дозволяють попередити більшість хвороб, збільшити тривалість та якість життя.

 Кожен день, попри будь-яку погоду та настрій, я стараюсь розпочинати зі спорту.

Сьогодні це ранкова пробіжка на 5 км. Ця звичка для мене вже стала рутинною, дозволяє завжди залишатися в тонусі та мати ясні думки. Дякую, Vitaliy Karanda, що навчив бігати за пульсом.

 Щосезону я 💉 вакцинуюсь від грипу, а також не пропускаю рутинні щеплення для профілактики дифтерії та правцю кожні 10 років.

 Третя звичка - це кава та чай без цукру. Це одна з найдавніших моїх звичок, яка прижилась ще в далекому 1999 році, коли я розпочав зустрічатись з коханою дівчиною, яка згодом стала моєю дружиною. І сьогодні це вже наша родинна корисна звичка.

А що допомагає бути здоровішим тобі?

🤝 Підтримай челендж #ЗдоровішіРазом — поділись топ-3 своїх корисних звичок


« повернутися

Вхід для адміністратора