Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Обстеження гінеколога – дуже важлива складова жіночого здоров'я.

Дата: 21.10.2021 14:19
Кількість переглядів: 1177

Багато дівчат і жінок хибно вважають, що, коли їх нічого не турбує – до гінеколога йти немає потреби. Але краще запобігти хворобі, ніж її лікувати.

Чому важливо регулярно обстежуватися у гінеколога?

Коли жінка регулярно перевіряє своє здоров'я, це допомагає запобігти різним хворобам або помітити їх на ранній стадії.
Особливо важливо відвідувати лікаря перед плануванням дитини, щоб уникнути різних ризиків і проблем.
Наші лікарі за допомагою сучасних технологій проведуть швидку і ефективну діагностику.

Як часто відвідувати жіночого лікаря?

Для того, щоб підтримувати жіноче здоров'я в нормі рекомендовано відвідувати гінеколога раз на півроку.

Особливо важливо відвідувати лікаря:

  • В осінній період. У цю пору дуже активізуються різні інфекції, відповідно, підвищується ризик заражень. Фахівець може порекомендувати спеціальні препарати або режим, який буде сприяти підвищенню імунітету.
  • Якщо є порушення менструального циклу. Це нерегулярний цикл, затримки або навпаки тривалі менструації, занадто малі або рясні, болючі. Всі ці стани не є нормою і вимагають уваги лікаря.
  • Ви відчули свербіж, дискомфорт, виділення. Негайно запишіться до лікаря – це можуть бути симптоми інфекції: хламідіоз, вагінальний кандидоз та інші неприємності.
  • Для запобігання міоми матки. Жахлива статистика говорить про те, що майже кожна п'ята жінка звертається з такою проблемою. Підступність захворювання полягає в тому, що пухлина дуже швидко розростається. Якщо почати лікувати її на ранніх стадіях, лікування буде ефективним і швидким.
  • Для запобігання захворювання молочних залоз і пухлин. Негайно потрібно звернутися до лікаря, якщо ви відчули ущільнення в грудях або біль в цій області. Рак молочних залоз, на жаль, дуже часте захворювання, яке також на ранніх стадіях успішно лікується.

Наші лікарі-гінекологи допоможуть вам зберегти своє здоров'я, а в разі потреби нададуть кваліфіковану допомогу сучасними методами лікування.

Телефони 050-218-25-25, 096-218-25-25


« повернутися

Вхід для адміністратора