Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Сторінка на стадії наповнення.

24 Липня, 2024 р., 11:41
Про цікаві випадки в урології та про важливість підтримки чоловічого здоров’я розповідає лікар-уролог Гадяцької міської лікарні Володимир Третяк.
23 Липня, 2024 р., 12:17
Вони не роблять перев’язок чи ставлять крапельниць, не призначають ліків та не роблять діагностику. Та все ж є частиною лікувального та відновлювального процесу. Молодші медичні працівники. Завдяки вам наші пацієнти відчувають комфорт та затишок. Ви турбуєтеся про вчасно доставлений сніданок чи вечерю, підтримуєте і заспокоюєте, коли це  потрібно, допомагаєте почуватися впевненішими, коли пацієнти обмежені в своїх рухах та діях. Маленькі бджілки, які трудяться кожного дня і ночі, щоб нашим пацієнтам було краще себе почувати. Напередодні Дня медичного працівника хочемо привітати всіх вас зі святом! Дякуємо за вашу нелегку працю. Нехай життя приносить більше радісних та щасливих днів, здоров’я, мирного неба та всього найкращого.
22 Липня, 2024 р., 10:13
Про захворювання мозку та основні методи діагностики, які доступні пацієнтам у Гадяцькій міській лікарні розповість лікар-невропатолог Дмитро Івков.
19 Липня, 2024 р., 11:47
«Окситоцин – це гормон кохання, прив’язаності, який завжди присутній в організмі жінки, сприяє лактації в післяпологовому періоді.  Його кількість зростає перед пологами. Та все ж, у більшості жінок окситоцин асоціюється з медичним препаратом, який застосовують для стимуляції родів, в третьому періоді пологів, і навіть після. Чи справді він такий необхідний, чи не несе загрози для жінки і дитини? Все вирішує дозування і доцільність» – розповідає лікар-акушер-гінеколог Гадяцької міської лікарні Юрій Стаднік.
17 Липня, 2024 р., 14:01
Реабілітація після інсульту – крок до успішного відновлення організму. Про застосування методів ерготерапії в післяінсультній реаблітації розповідає ерготерапевт відділення фізичної та реабілітаційної медицини Аліна Панасенко.
16 Липня, 2024 р., 10:28
Сьогодні своє професійне свято відзначає колектив бухгалтерів Гадяцької міської лікарні, який очолює головний бухгалтер Інна Кармазіна. Ваша робота — це основа будь-якої успішної компанії. Бажаємо вам плідної роботи, точних розрахунків, злагодженої співпраці та нових професійних звершень! Здоров’я, щастя, мирного неба, здійснення мрій та невичерпної енергії.

Вхід для адміністратора