Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Артроскопія у Гадяцькій міській лікарні

Дата: 20.01.2022 14:10
Кількість переглядів: 488

До Гадяцької міської лікарні звертаються за медичною допомогою при травмах та захворюваннях скелетно-м’язевої системи  не тільки  гадячани, а й жителі Зінькова, Лохвиці та інших населених пунктів. 
Комплексне, консервативне, хірургічне та реабілітаційне лікування проводиться за електронними направленнями як амбулаторно, так і стаціонарно в невідкладному та плановому порядку.
Перевага надається сучасним нехірургічгим, реабілітаційним та малоінвазивним оперативним методам лікування травм та захворювань опорно-рухової системи.
Один з пріоритетів - артроскопія колінного суглобу.

Показаннями до артроскопії колінного суглобу є свіжі та застарілі розриви менісків, деформуючий артроз колінного суглобу з стійким больовим синдромом, пошкодження схрещених зв'язок колінного суглоба, вільні хондроматозні тіла ("суглобові миші")  колінного суглоба, ревматичні та подагричні артрити колінного суглоба.

Така операція  є малоінвазивною, тобто виконується з невеликих розрізів. Під контролем відеокамери та за допомогою спеціальних інструментів можна виконати видалення пошкодженого меніска, який блокує роботу коліна та руйнує суглобовий хрящ, виконати хірургічну обробку, мікрофрактуринг, хондропластику змінених ділянкок хряща, пластику пошкоджених схрещених зв'язок, синовектомію зміненої синовіальної оболонки та ряд інших втручань.
 Порівняно з відкритою хірургією колінного суглоба, артроскопічні методи лікування є менш травматичними для пацієнтів. Реабілітаційний період не такий тривалий. 

Якщо вам потрібна професійна артроскопія колінного суглоба зі швидким відновленням — зверніться до фахівців Гадяцької міської лікарні.

Є питання? Телефонуйте: 050-218-25-25, 096-218-25-25


« повернутися

Вхід для адміністратора