Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Світлої пам'яті нашого колеги

Дата: 09.02.2022 09:14
Кількість переглядів: 857

 Зазвичай  9 лютого відзначаємо Міжнародний день стоматолога (День Святої Аполонії).

  На жаль, рік тому, 9 лютого 2021 року наше професійне свято затьмарила сумна звістка  раптово пішов із життя наш колега і товариш Віктор Васильович Москаленко.

  Свою професійну діяльність Віктор Васильович розпочав у 1991 році  в Гадяцькій  центральній  районній лікарні.  Саме тут він пройшов становлення  як висококваліфікований спеціаліст, лікар – стоматолог вищої категорії.

  Безповоротня і тяжка  втрата для всіх нас. Неперевершений спеціаліст, авторитет серед колег та пацієнтів, товариш і душа компанії. Відкрита душа. Людина, яка завжди прийде на допомогу, поділиться останнім, дасть пораду, навчить. Щодо останнього, то багатьох стоматологів нашого району Віктор Васильович навчав новим технологіям, ділився досвідом. І все це було  щиро і безоплатно. Про асистентів стоматолога це окрема тема. Після «школи Москаленка» асистенти стоматолога  успішно працюють стоматологічних клініках по всій Україні.

  Боляче усвідомлювати, що Віктора Васильовича немає з нами. Доля мало відміряла йому років. Та багато він встиг зробити за життя, щоб залишити по собі добру і світлу пам'ять.

 

Колектив стоматологічного відділення

Гадяцької міської лікарні


« повернутися

Вхід для адміністратора