Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Звітуємо про гуманітарну допомогу, отриману Гадяцькою міською лікарнею

Дата: 15.06.2022 13:59
Кількість переглядів: 159

Лікарські засоби, медичні вироби, витратні матеріали та інше у вигляді благодійної допомоги доставлено нашим медикам.

На початку квітня нам надійшла гуманітарна допомога з Харкова. Військові спецпідрозділу доставили антибіотики, знеболюючі засоби, антисептики, шприци, зонди як подяку нашому місту та лікарні  за забезпечення харчовими продуктами жителів Харківщини в тяжкі воєнні часи.
 

Також у квітні заклад отримав волонтерську допомогу від європейських країн. Це знеболюючі лікарські засоби, антибіотики, антисептики, вироби медичного призначення, рукавички, перев’язувальні матеріали (пластирі, бинти, стерильні серветки).
 

Від КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського» Полтавської обласної ради отримали марлю, знеболюючі засоби, антибіотики, розчини для інфузій, захисний одяг одноразовий, респіратори, набори Анбу (реанімаційні), рукавички, ковдри. Гуманітарна допомога надана для забезпечення безперебійної роботи сфери охорони здоров’я в умовах воєнного стану.

Неодноразово надходила допомога від ЮНІСЕФ - вироби медичного призначення, акушерські набори, вироби дитячого призначення. А також експрес-тести на Covid-19. 

Щиро дякуємо всім небайдужим, хто долучився до цієї справи.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора