Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Вітаємо колег-медиків з виходом на заслужений багатьма роками відданої роботи відпочинок

Дата: 30.08.2022 16:48
Кількість переглядів: 120

Частинку життя присвятили медицині та нашому закладові лікар-хірург Олександр Гриценко, лікар-акушер-гінеколог Валентина Губій, медична сестра Віра Самодурова та фахівець цивільного захисту Людмила Андрущенко.

Олександр Петрович Гриценко народився 20.06.1951 року в м. Охтирка Сумської області. Закінчив Полтавський медичний стоматологічний інститут у 1978 році. А із 1979 року працював лікарем-хірургом хірургічного відділення нашої лікарні. Загальний стаж 44 роки. Має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Хірургія».

За понад 40 років роботи хірургом Олександр Петрович провів тисячі складних операцій, зарекомендував себе досвідченим, кваліфікованим спеціалістом та справедливим наставником.

Валентина Іванівна Губій народилася 15.05.1945 року в с. Березова Лука на Полтавщині. Закінчила у 1979 р. Полтавський медичний стоматологічний інститут. У 1980 почала працювати у Гадяцькій лікарні на посаді лікаря-акушера-гінеколога. Трудовий шлях Валентина Іванівна присвятила благородній місії – допомагати народженню дітей.

Віра Василівна Самодурова народилася 27.02.1953 року в м. Гадяч. Закінчила у 1971 році Лохвицьке медичне училище і отримала кваліфікацію медична сестра. Має першу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Сестринська справа». З 1996 року працювала медичною сестрою дитячого відділення нашої лікарні, потім – сестрою маніпуляційного кабінету поліклінічного відділення. Емпатія та доброта пані Віри в поєднані з професіоналізмом завжди допомагали пацієнтам долати недуги.

Людмила Павлівна Андрущенко народилася 5.06.1948 рік у смт. Градизьк на Полтавщині. У 1972 році закінчила Харківський політехнічний інститут та здобула кваліфікацію інженер-хімік-технолог. Працювала в Гадяцькій міській лікарні із 1980 року. Людмила Павлівна завжди була професіоналом своєї справи, доброзичливою, відповідальною та високопорядною колегою. А з 1989 року – займала посаду керівника штабу ЦО, працювала фахівцем із цивільного захисту та була головою профспілки.

Дорогі колеги, ваш внесок в історію Гадяцької міської лікарні безцінний, адже стільки сил, енергії і любові віддані праці заради здоров’я людей!

Бажаємо вам доброго здоров’я, миру, чудового настрою, життєвих задоволень, теплого спілкування з близькими і нових захоплень!


« повернутися

Вхід для адміністратора