Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

З 1 листопада 2022 р. запроваджується електронний рецепт на ліки, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини.

Дата: 09.11.2022 12:56
Кількість переглядів: 63

З 1 листопада 2022 р. відповідно до наказу від 11.10.2022 р. № 1841 https://www.apteka.ua/article/648331 запроваджується електронний рецепт на ліки, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини в чистому вигляді або в суміші з індиферентними речовинами (далі — наркотичні лікарські засоби).
Змінами передбачено, що з 1 листопада в разі наявності технічної можливості в медичних та аптечних закладах виписування та відпуск наркотичних лікарських засобів за кошти пацієнта здійснюються за електронним рецептом через електронну систему охорони здоров’я (ЕСОЗ). 
Для отримання ліків на пільгових умовах (за бюджетні кошти) рецепт на наркотичні (психотропні) препарати, як і раніше, виписуватиметься на спеціальному паперовому бланку форми ф-3📃
Пацієнти мають можливість придбати наркотичні (психотропні) препарати за електронним рецептом в приміщенні Гадяцької міської лікарні, за адресою вул. Лохвицька, 1.
Ідея створення такої аптеки була реалізована підприємством ТОВ "Полфармхолдинг", засновником якого є фармацевтичний завод Полтавщини АТ "Лубнифарм".
Дякуємо Гадяцька міська рада  за надане в оренду приміщення лікарні за умови відпуску наркотичних лікарських засобів для великого регіону Полтавщини та інших областей. 
Пацієнтам нашого регіону, яким необхідні такі препарати тепер зручно купити ліки за Е-рецептом.
З турботою про ваше здоров'я.


« повернутися

Вхід для адміністратора