Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Вічна пам’ять Олександру Івановичу Басарабу

Дата: 07.02.2024 12:19
Кількість переглядів: 24

Сумна звістка прийшла на поріг нашого закладу...

6 лютого перестало битися серце лікаря-фтизіатра Гадяцької міської лікарні Олександра Івановича Басараба.

Народився Олександр Іванович 24 липня 1958 року у мальовничому селі Сари, де і прошло все його дитинство та шкільні роки.

Пройшовши складний шлях до вступу в медичний інститут, все ж здійснив свою велику мрію.

У 1985 р. закінчив Полтавський медичний стоматологічний інститут. Пройшовши інтернатуру, здобув кваліфікацію лікаря-фтизіатра.

З 1986 по 1987 р.р. працював лікарем Гадяцького тубдиспансеру, а з 1987 по 2001 р.р. був головним лікарем цього закладу.

Далі працював завідувачем фтизіатричного відділення Гадяцької ЦРЛ.

2007-2010 р.р був заступником головного лікаря.

Та з 2010 по 2020 р.р. займав посаду головного лікаря Гадяцької ЦРЛ. З 2020 року працював лікарем-фтизіатром Гадяцької міської лікарні, маючи вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності фтизіатрія.

З дружиною, Галиною Григорівною познайомився ще в студентські роки. В шлюбі подружжя прожило майже 33 роки. Доля подарувала йому найцінніше в житті - двох доньок та улюблену онучку.

Робота для Олександра Івановича завжди посідала важливе місце в житті. Займати посаду головного лікаря – це не тільки вміло керувати медичною системою, впроваджувати реформу та модернізувати відділення. Це ще й мати велике, добре серце, бути справедливим, щирим, небайдужим до проблем людей та допомагати. Колеги завжди пам’ятатимуть Олександра Івановича дуже добрим, цілеспрямованим, енергійним, чуйним, професіоналом свої справи та люблячим батьком.

Колетив працівників Гадяцької міської лікарні висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олександра Івановича.

Царство небесне та вічна пам'ять.


« повернутися

Вхід для адміністратора