Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Відкриття безбар’єрного кабінету для огляду жінок

Дата: 04.07.2024 16:06
Кількість переглядів: 42

Створення реального безбар’єрного простору для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп є однією із першочергових вимог у зв’язку з ратифікацією Конвенції ООН про права людей з інвалідністю та Угоди про Асоціацію з ЄС.

Кабінети безбар’єрного доступу розроблені для створення простору де надається медична (гінекологічна в т.ч.)та психологічна допомога для всіх категорій маломобільних груп населення: людей з інвалідністю, людей з тимчасовим порушенням здоров’я, осіб, які відчувають труднощі при самостійному пересуванні та одержанні послуг.

Безбар' єрний кабінет у Гадяцькій міській лікарні облаштований інклюзивним обладнанням - універсальним гінекологічним кріслом з електричним приводом, що опускається і підіймається на належну висоту, з урахуванням потреб жінок з інвалідністю. Дякуємо за надане крісло в якості безоплатної допомоги від UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.

Також дякуємо @БФ "Інститут розвитку сім'ї та дитини" за наданий комплект офісних меблів, комп'ютерне та медичне обладнання.

Безпека та комфорт пацієнтів - це важливий крок у наданні якісних та доступних медичних послуг.


« повернутися

Вхід для адміністратора