Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

29 Листопада, 2023 р., 16:26
Ниркова колька - це раптовий нападоподібний біль в правій чи лівій поперековій ділянці, викликаний різким порушенням відтоку сечі з нирки, що може супроводжуватися нудотою на висоті болю, блюванням, пітливістю, відчуттям жару, підвищенням артеріального тиску.
22 Листопада, 2023 р., 16:08
Відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Гадяцької міської лікарні в цілодобовому режимі забезпечує надання медичної допомоги пацієнтам, що доставляються бригадами екстреної (швидкої) медичної допомоги та людям, які самостійно звернулися до відділення.
17 Листопада, 2023 р., 09:57
Стригучий лишай – це грибкове захворювання шкіри, яке належить до групи хвороб під загальною назвою «дерматомікози». Ця патологія виникає внаслідок ураження шкіри нитчастими грибами роду трихофітон (трихофітія) або мікроспорум (мікроспорія).  Це грибкове захворювання необхідно вчасно виявити й адекватно пролікувати.
16 Листопада, 2023 р., 09:06
У кожній оселі повинна бути домашня аптечка першої допомоги, про це завжди нагадують лікарі. Адже ніхто не застрахований від стану фізичного дискомфорту. Проте у цьому питанні варто не перестаратись, не слід у домашню аптечку скуповувати антибіотики, які вам не потрібні найближчим часом.

Вхід для адміністратора