Комунальне некомерційне підприємство
"Гадяцька міська центральна лікарня"
Гадяцької міської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

01 Жовтня, 2021 р., 10:32
До Гадяцької міської лікарні за вересень було госпіталізовано 15 осіб, в яких виявлено коронавірусну хворобу.
28 Вересня, 2021 р., 10:24
З 1 жовтня рецепт на препарати інсуліну стає електронним. За е-рецептом пацієнт отримує інсулін або безоплатно, або з невеликою доплатою. Електронний рецепт дійсний на всій території України. Нагадуємо, хто пацієнту виписує електронний рецепт на інсулін.
27 Вересня, 2021 р., 10:41
Матеріал інтернет-видання Гадяч.City  Досить часто у критичні фізіологічні періоди жінки скаржаться на біль у грудях. Особливу небезпеку появи різного роду патологій, пов’язаних з молочними залозами, становить період лактації. За статистикою, саме у період годування грудьми більшість жінок скаржиться на симптоми, притаманні маститу.
23 Вересня, 2021 р., 12:52
Артроскопія коліна— це різновид ендоскопічної операції на колінному суглобі, яка проводиться з діагностичною або лікувальною метою. Вона передбачає введення артроскопа (пристрій в формі трубки з підсвічуванням) в суглобову порожнину через невеликий прокол. Інформацію про стан менісків, зв’язок і інших структур колінного суглоба фахівець отримує по відео на моніторі: для цього всередину коліна вводиться одна або кілька камер. Зображення на екрані збільшено в 40-60 разів, завдяки чому хірург може детально розглянути навіть найдрібніші патологічні зміни. Крім спеціальної оптики, в ході артроскопії застосовуються тонкі маніпуляційні інструменти:
22 Вересня, 2021 р., 12:57
У Гадяцькій міській лікарні тепер доступні хірургічні втручання в гінекології лапароскопічним методом.
21 Вересня, 2021 р., 16:38
Лазерна абляція — це сучасний метод лікування варикозу, який успішно практикується у Гадяцькій міській лікарні.

Вхід для адміністратора